Over ons

Aan de Zandpoort in Deventer vind je enige wijnspeciaalzaak in het centrum van Deventer en dus ook de leukste, mooiste en gezelligste! (Van héél Deventer, volgens velen).

Bottles is niet aangesloten bij een franchise- of inkooporganisatie en bepaalt zelf welke wijn er in de winkel staat. Zo vindt je bij ons dus wijnen die je nergens in de wijde omtrek bij andere winkels ook tegenkomt. Een uniek assortiment kwaliteitswijnen, vaak van kleinere wijnhuizen, kenmerkend voor de streek waar ze vandaan komen en altijd voor een goede prijs. Uit bekende en mindere bekende streken en van bekende en onbekende makers. Een groot deel van het assortiment wordt geschonken in vele horecabedrijven in het westen en zuiden van het land. Hier hebben de wijnen zich al bewezen. Voor veel wijnen geldt dan ook dat Bottles de enige wijnwinkel in Nederland is die deze wijnen aanbiedt.

Wijn is te leuk en lekker om ingewikkeld over te doen. Wijn beleef je bij Bottles; geen ingewikkelde verhalen en moeilijke vragen. Wijn maken mag dan een complex proces zijn, van het drinken moet je vooral genieten. Vanzelfsprekend krijgt iedereen die dat wil een passend advies of meer informatie over de wijnen. Maar het genieten begint al in de winkel!

Lees verder op de Bottles-site over proeverijen, geschenken, de wijnclub en natuurlijk Sarrie de Wijnhond!

Enjoy Life!

Ger Zwart

 

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co