zakelijk & horeca

Zakelijk:

Wilt u een bijzonder cadeau geven aan één of meerdere zakelijke relaties? Bent u op zoek naar een smakelijk en onderhoudend onderdeel van uw bedrijfsevenement? Heeft u wijnadvies nodig voor de borrel of voor een zakelijk diner in uw bedrijf? Bottles kan u op al deze onderdelen bijstaan met betrekking tot de wijn.

Relatiegeschenken:

Bottles heeft mooie relatie- en kerstgeschenken in het assortiment. Bekijk de BROCHURE (PDF) en de PRIJSLIJST (PDF). Of informeer in de winkel.

 Evenement:

Bottles werkt samen met Organisatieburo In! van Ingeborg Leerkes. Zij is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, teambuilding en workshops. Op haar site www.organisatieburoin.nl vind je diverse mogelijkheden om de wijnactiviteiten van Bottles te integreren in een geweldig dagprogramma, bijvoorbeeld via een GPS-wandeltocht of Deventer City Game. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem voor meer informatie contact op met Bottles 0570-834183 of Organisatieburo In! ‪055-3550368 of ‪06-18042796

Horeca:

Bottles is een betrouwbare partner voor horecabedrijven uit Deventer en omstreken:

  • Een groot deel van het Bottles assortiment is uitstekend geschikt voor uw horecabedrijf;
  • We hebben veel huiswijnen en “eetwijnen” van perfecte kwaliteit en voor een goede prijs;
  • We hebben ook horecawijnen die niet in de winkel te koop zijn;
  • Indien gewenst stellen wij uw wijnkaart samen en laten deze maken;
  • Ook kleine afnames zijn mogelijk, Bottles beheert uw voorraad zo nodig;
  • Bottles heeft een gevarieerd aanbod van wijnen die u nergens in de wijde omtrek ook aantreft, daarmee heeft u een uniek wijnaanbod in uw zaak.

Heeft u interesse u wilt u meer informatie? Neem contact op met Ger Zwart op 0570-834183 of stuur een email naar ger@bottles-deventer.nl

 

 

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co